Hoe stel je automatisch antwoorden of vakantiebericht in voor e-mails in DirectAdmin?
bijgewerkt op een jaar geleden

Om automatische antwoorden in te stellen voor je e-mails in DirectAdmin, volg je de onderstaande stappen:

1. Log in op DirectAdmin met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op "Email Accounts" onder de sectie "E-Mail Management".
  3. Zoek de e-mailaccount waarvoor je een automatisch antwoord wilt instellen en klik op de "Edit" knop aan de rechterkant.
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte "Auto Responder".
  5. Schakel de optie "Enable Autoresponder" in.
  6. Voer het onderwerp in voor je automatische antwoord in het veld "Subject".
  7. Voer de boodschap in die je wilt dat de ontvangers ontvangen in het veld "Body". Je kunt ook op de "HTML Editor" knop klikken om de tekst op te maken en eventueel afbeeldingen of links toe te voegen.
  8. Kies de start- en einddatum voor de automatische antwoorden in de velden "Start Time" en "End Time".
  9. Klik op de "Save" knop om de wijzigingen op te slaan.

Als je de automatische antwoorden voor een specifieke periode wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je de start- en einddatum juist instelt. Zodra de einddatum is verlopen, zullen de automatische antwoorden automatisch worden uitgeschakeld. Houd er ook rekening mee dat het gebruik van automatische antwoorden niet wordt aanbevolen voor alle situaties, bijvoorbeeld als je een zakelijke e-mailaccount gebruikt. Gebruik het met verstand en stel de boodschap op een professionele manier op.