Hoe beheer je e-mailaliassen in DirectAdmin?
bijgewerkt op een jaar geleden

E-mailaliassen in DirectAdmin maken het mogelijk om e-mails te ontvangen op meerdere adressen, zonder extra e-mailaccounts aan te maken. Een alias is in feite een doorstuuradres. Wanneer iemand een e-mail naar de alias stuurt, wordt de e-mail doorgestuurd naar het werkelijke e-mailadres dat aan de alias is gekoppeld. Hier is hoe je e-mailaliassen kunt beheren in DirectAdmin:

1. Log in op DirectAdmin met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op het "E-mail Accounts" pictogram op het dashboard van DirectAdmin.
  3. Klik op de naam van het e-mailaccount waarvoor je aliassen wilt aanmaken of bewerken.
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte "Aliases".
  5. Klik op de knop "Add Alias" om een nieuwe alias toe te voegen.
  6. Typ de gewenste alias in het veld "Alias" en klik op de knop "Add" om de alias op te slaan.
  7. Als je een bestaande alias wilt bewerken, klik dan op de knop "Edit" naast de alias en bewerk de gewenste informatie.
  8. Om een alias te verwijderen, klik je op de knop "Delete" naast de alias.

Zoals je kunt zien, is het beheren van e-mailaliassen in DirectAdmin een eenvoudig proces dat slechts enkele stappen vereist.